• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1][Salvion]

Status
Zamknięty.

Legolas

Advanced User
Liczba reakcji
8
Elo daje wam tutaj ots Salvion pod 8.1 a to skan :

a Tutaj download :

has?o :

salvionbyasimi

je?eli macie zamiar zak?ada? posty typu gdzie depo itp to niezakladajcie poniewa? ten silnik nie jest m?j mam go z allegro ;D
?ycz? mi?ej gry :)

Admin lub Moderator prosz? o usuni?cie tego tematu :)

Ostatnia edycja:
Ehhh... ?al...

Ehhh... ?al...

Dziwne wed?ug twojego "skana" Avast nic nie wykrywa...
A ja mam Avasta i mi wykrywa to co wykrywa w evo itd. czyli win 32....

@edit wiem ?e Avast wykrywa to w silnikach ale wed?ug skana nie powinno by? wira.

loL!
to jest nielegalne.
autor zabroni? jego rozpowszechnianie

Kod:
UWAGA! Zabraniam jakiegokolwiek rozpowszechniania Salvionu bez mojej zgody, w przypadku z?amania tego postanowienia b?d? wyci?ga? konsekwencje.

Pozdrawiam i ?ycz? mi?ej gry,
kr3tu (asimi_925)

Hmm nie mam poj?cia dlaczego wykrywa tobie wirka ja tam da?em oryginalny skan nawet na g?rze pisze ze Salvion44 + Film :)

@Masiar ja to mam z allegro zap?aci?em za to wi?c mog? to rozpowszechni? gdzie chce bo to by?o kupowane za moj? kas? :)

ten ots jest do kitu!!! mam go pelno bugow nic prawie nei dziala;/ ani nei ma itp..

Ots jest nawet nawet. Co prawda s? b??dy ,ale do poprawki ; )

Dorzuce skan od siebie ,aby nie by?o w?tpliwo?ci:

#Edit
Wam te? wyskakuje debug z RME? Pr?bowa?em te? moim i sytuacja si? powt?rzy?a ;x

#Down
Stfu -.- To jest serwer pod baze Mysql. Jak nie wiesz co to ,to poszukaj na forum...
Masz dwa skany ,wi?c o co Ci chodzi?

Ostatnia edycja:
lol co to ma byc? ots'a sie nie da wogule wlaczyc!! acha! ja mam avg i tez mi wykrywa trojana widzialem ten server na otserv wszedzie piszesz co innego noob
!
!!!!!

lol co to ma byc? ots'a sie nie da wogule wlaczyc!! acha! ja mam avg i tez mi wykrywa trojana widzialem ten server na otserv wszedzie piszesz co innego noob
!
!!!!!

Mam prawie najlepszy antywirus i naprawde skanowa?em i wszystko sprawdza?em je?li chodzi o debugi nawet nie dostrzegam ich no i mape da sie uruchomi? moja ocena od skali 1 do 10 to 10 bo mapka jest zajebista :)

@Legolas

Jeste? z forum t11.pun.pl nie prawdasz??:P

I nie kupi?e? tego ots z allegro bo ja go znalaz?em na innym forum i go udost?pni?em bo ?a?ozy?es temat, ?e szukasz w?a?nie tego silnika...cho? mog? si? myli?.

No i co z tego, ?e kupile? ten serwer z mapk? .
Asimi Co? na allegro napisal jak jeste? ?lepy.
Jak Kupile? Serwa To Ty Go Masz Mie?, a nie dawa? wszystkim.

No i co z tego, ?e kupile? ten serwer z mapk? .
Asimi Co? na allegro napisal jak jeste? ?lepy.
Jak Kupile? Serwa To Ty Go Masz Mie?, a nie dawa? wszystkim.

Rozumiem ale Asimi nie ma prawa rozporz?dza? si? moimi pieni?dzmi jak Ja to kupi?em to jest tylko moje i mog? zrobi? z tym co zechc?.

Status
Zamknięty.
Do góry