• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1] Devland, Evo RL MAP 99% by Mix

Status
Zamknięty.

Hawks

Advanced User
Liczba reakcji
28
Cze????..
Mam dla was OTS 99% Rl map na silniku Evolution oraz Devland. Autorem tematu jest Mix z iots.pl jak twierdzi zakupi? ten pakiecik na allegro.pl

P.S Skana nie ma bo serwer prze?adowany.Spr?buj? potem.ZAPEWNIAM, ?E PLIK JEST W 100% CZYSTY. Nie odpowiadam za nb's kt?rzy nie widz?, ?e Avast wykrywa Virusa w evolution.

Mam nadziej?, ?e nie b?dzie powstawa?o tak wiele temat?w pt. "RL MAP 8.1 plaxx!11oneone"

Pozdrawiam,
Haw~

Cze????..
Mam dla was OTS 99% Rl map na silniku Evolution oraz Devland. Autorem tematu jest Mix z iots.pl jak twierdzi zakupi? ten pakiecik na allegro.pl

P.S Skana nie ma bo serwer prze?adowany.Spr?buj? potem.ZAPEWNIAM, ?E PLIK JEST W 100% CZYSTY. Nie odpowiadam za nb's kt?rzy nie widz?, ?e Avast wykrywa Virusa w evolution.

Mam nadziej?, ?e nie b?dzie powstawa?o tak wiele temat?w pt. "RL MAP 8.1 plaxx!11oneone"

Pozdrawiam,
Haw~

Mam nadzieje ,?e modek usunie ten temat ,gdy? ja by?em 1st...

Odrazu mowie to nie jest 99% mapy idzesz kolo carlin i sa zamiast ziemi taki wykonczenia od woddy etc. Nie ma dokonczen do wrl carlin etc. Polecam ale trzeba duzo poprawiac ;) 6/10

Odrazu mowie to nie jest 99% mapy idzesz kolo carlin i sa zamiast ziemi taki wykonczenia od woddy etc. Nie ma dokonczen do wrl carlin etc. Polecam ale trzeba duzo poprawiac ;) 6/10

No ale chyba lepsza ta mapa ni? jaka? z forum iots.pl (40%) ?

99% mapy rl to raczej by problem zrobi?.
Ca?a mapa rl w ko?cu przecie? nie jest odkryta. Kto wie co kryje ca?a mapa ;D

Plix silnik z rl mapka

Plix silnik z rl mapka

Wy?lij kto? mi link do silnika z rl mapka pod 8.1 ... plix moje gg to :12811358

Help!

Help!

:confused::confused::confused::confused:wiecie moze jak sa itemy w domkach to jak zrobic zeby ich nie bylo ??

Jak s? na map editorze te je usun?? gumk? a jak normalnie to wyj?? i zapisa? serva?;D

A wi?c popraw skoro jeste? taki pro ... Ciesz si?, ?e kole? wog?le wrzuca tutaj ten serw.

#Top

No, jak dla mnie ?wietne, lecz faktycznie ostatnio powstaje du?o temat?w typu "Silnik z RL MAP"

Pozdrawiam, Kyuubi

Pom??cie PLZ!

Pom??cie PLZ!

Nie ma w map editorze tych itemkow w domku a po jedynczo tych itemow nie bede wyciagal tych domow jest z 600 i w kazdym cos jest pozuzcie plz:confused::confused::confused: jak ktos chce mi pomuc niech napisze na moje gg 5063871 lub odpisze na forum

Cze????..

Pozdrawiam,
Haw~

Powiedz mi, co brakuje w tym 1 %? skoro jest 99%
A mo?e to jest p?? real mapki nawet nie takiej samej jak real mapa?
Tworzycie takie tematy z 99 % mapki aby mie? reputa i nic wi?cej a mapka taka sama jak inne "99%", lub "50%" ze zmienionym tagiem.

Powiedz mi, co brakuje w tym 1 %? skoro jest 99%
A mo?e to jest p?? real mapki nawet nie takiej samej jak real mapa?
Tworzycie takie tematy z 99 % mapki aby mie? reputa i nic wi?cej a mapka taka sama jak inne "99%", lub "50%" ze zmienionym tagiem.

Przyznaje w mapie brakuje full archipelagu lodowego [opr?cz svargrounda],liberty jest w 30%,nie ma nargora , forbidden isl.,meriana ,treasure isl. i laguna isl.,jest du?o b??d?w[w ab zamiast ?cian dom?w s? drzewa,nie ma tomb?w,s? b??dy w npc itd.].Te bajdy ?e mapa jest w 99% to b?upota! W rzeczywisto?ci mapa ma 50-55% rl :) , czyli ma?o.

Spoko sciagalem ale jak chce odpalic(ip zmienilem na swoje)to mi staje silnik na polu:Simone's czy cos takiego (do mapy to) i mi sie caly komp zmula pprosze o odp:o

Status
Zamknięty.
Do góry