• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

3 Praca, TP ROOM(oceniajcie)

Status
Zamknięty.

aerd2

User
Liczba reakcji
0
SS'y z map edytora

SS'y z gry

Jak ju? ocenicie powiedzcie co mam poprawi?

Odp: 3 Praca, TP ROOM(oceniajcie)

SS ma?e i nie wyra?ne -popraw je bo nic nie wida?...Wycinaj palette z RME i pokazuj tylko to "TP ROOM". praca kiepska i brzydka. Odejmuj? punkty za Samo zdj?cie. Ocena? 2/10. Ale ?ycz? powodzenia i licz? na to ?e po d?ugim treningu wrzucisz co? z klas?. Proponuj? i zach?cam Ci? do przeczytania poradnik?w pt "Od zera do pro mappera" , kt?re znajduj? si? na tym forum.lol

ja nie moge..... kliknij na zdjecie to sie powiekszy

Wy??czaj r??nego rodzaju, spawny itp. przeszkadza to w ocenianiu. Gdy robisz zdj?cie, to nie r?b tak jak te 2 z map edytora tylko ustaw odpowiednie przybli?enie i wci?nij klawisz F11. Co do pracy, skoro i?, jestem pocz?tkuj?cym mapperem, ocenie t? prac? za tak? sobie. Nie jest ona najlepsza, mog?e? si? bardziej postara?.

Ocena: 5/10. Mi nie przypad?o do gustu, ale to nie ma najmniejszego znaczenia. Wa?ne jest, ?eby praca by?a ?adna i fajna. Gdyby? si? bardziej przy?o?y? by wysz?o co? ?adniejszego.

a widzia?e? kiedy? budynek o kszta?cie jak wyspa?? no w?a?nie

Nie, :hah:nikt nie widzia? ale s? ciekawsze kszta?ty opr?cz kwadrat?w np.sze?cian .
Z takimi mapami zr?b sobie Fun Ots. Pozdro i po?wicz .lol

Nie, :hah:nikt nie widzia? ale s? ciekawsze kszta?ty opr?cz kwadrat?w np.sze?cian .
Z takimi mapami zr?b sobie Fun Ots. Pozdro i po?wicz .lol

Wa?ne, ?e jemu to si? podoba... po za tym, jak gram, to widz? na otsach te? takie TPRoomy i nic w tym dziwnego. Tak ?atwiej ustawi? TP i wgl. :)

Wa?ne, ?e jemu to si? podoba... po za tym, jak gram, to widz? na otsach te? takie TPRoomy i nic w tym dziwnego. Tak ?atwiej ustawi? TP i wgl.

Popieram to co powiedzia?e?, lecz chodzenie na ?atwizn? pogarsza efekt jego pracy ;]:hah:
Ja tylko zaproponowa?em i odpowiedzia?em mu na pytanie co ma poprawi? :)lol I nie m?wi? ?e ?atwo jest zrobi? nie kwadratow? map?,bo trzeba w?o?y? w to du?o wysi?ku i pracy

No tak, je?li chcemy aby mapa wysz?a na oryginaln?, fajn? oraz estetyczn?, to mo?na stworzy? jakie? efekty ciekawe, a w tym np. TP Room z innej figury ni? kwadrat. :) To zale?y ju? od niego. :P

Straszny chaos w tym tp room,i na screenach malo co widac. Mogles utevo vis luxa waln??...
Z tego co widze troche sie napracowa?e?,?ap to 6/10 :P

Status
Zamknięty.
Do góry