• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[2ek + ed 0-100 lvl] - FROM ZERO TO HERO

Miszczo

Advanced User
Liczba reakcji
14
FACC PROJECT​

Siema, b?d? tutaj wrzuca? zdj?cia osi?gni?? swoich postaci stworzonych bodaj?e 2 dni temu.
Ka?da jest na innym koncie, wszystkie s? na tym samym ?wiecie - Aurora.
Jak wiadomo kolejki s? ogromne, wi?c na server udaje mi si? wej?? tylko rano.

Zamierzam boci? knightami do 14h staminy, a potem jak b?d? mia? czas to manual sorcem (nie ma dobrych skrypt?w na facc dla sorca)
Moim celem jest wbi? 100 lvl 3 postaciami :)

EK1

knight1x.png

EK2 b?dzie jutro

Przysz?y Sorc

drut1.png

Odp: [2ek + ed 0-100 lvl] - FROM ZERO TO HERO

Na razie nic ciekawego. Grasz na bocie? ?adnie widz? z kas? lecisz. Ile na na 24h masz?

widac bbota uzywasz , szybko delejty pojda wiec sie nie denerwujcie.

B?dziesz boci? na MC?
Masz zamiar kupi? pacc?
Sam robisz wpt, czy all z guugl?f ?

Przed za?o?eniem tematu powiniene? wbi? wi?kszy poziom i nazbiera? pewien zapas screen?w bo na tym etapie niestety d?ugo b?dziemy musieli czeka? na nast?pne, na kt?rych b?dzie co? ciekawego do pokazania. P?ki co nie ma nic do oceniania. Pozostaje jedynie ?yczy? powodzenia :)

Odp: [2ek + ms 0-100 lvl] - FROM ZERO TO HERO

Odp: [2ek + ms 0-100 lvl] - FROM ZERO TO HERO

Na razie nic ciekawego. Grasz na bocie? ?adnie widz? z kas? lecisz. Ile na na 24h masz?

Tak, gram 2 knightami na bocie, jedynie sorcem manualnie. Wczoraj z 1 knighta oko?o 3,5k by?o by 6k ale pad?em i tylko 3,5k zarobi?em.

widac bbota uzywasz , szybko delejty pojda wiec sie nie denerwujcie.

BBota i TA :) nie b?d? taki pewny.

B?dziesz boci? na MC?
Masz zamiar kupi? pacc?
Sam robisz wpt, czy all z guugl?f ?

Boce na mc od pocz?tku powstania tych postaci :) pacc kupie za cc. Wpt staram si? robi? sam, ale jak znajd? jakie? dobre i dzia?aj?ce to korzystam.

EK2

ek22.png

EK1

ek1l.png

MS

68502998.png

Ci??ko wbi? lvl, gdy praktycznie co chwile pr?buj? mnie zabi? + na expie lata po 5-6 os?b, lvl leci powoli, ale do przodu :)
Za chwilk? id? expi? sorcem, nie mam na nim zbyt dobrego eq, ale takie wystarczy.
Zamierzam wbi? 13 lvl sorcem, a nast?pnie kupi? wand of dragonbreath i expi? w kt?rej? z kopalni dwarf?w :)

To teraz ma?e rady. R?b screeny zawsze o tej samej wielko?ci i wycinaj okno czatu i inne duperele. Sam? gr?, aby lepiej si? je ogl?da?o.

Wracaj?c do zdj?c to nic ciekawego dzisiaj nie pokaza?e? opr?cz aktualnego stanu lvl'a i przechodzenia pomi?dzy miastem, a podziemiami.

Niestety dzisiaj jest jaki? pechowy dzie?, uda?o mi si? wej?? tylko na 1 knighta, a na reszt? ju? nie - kolejka :(

EK1

szalonykutango.png

Stan kasy

stankasy.png

No co? ma?o kasy na razie masz. Gratuluj? awansiku na 26 oby szybko do 50. Jaki stan EQ?

No co? ma?o kasy na razie masz. Gratuluj? awansiku na 26 oby szybko do 50. Jaki stan EQ?

S? to postacie tylko do botowania, wi?c eq jest z IoD.
Og?lnie dzi? wbi?em z 22 na 28 i nadal boce (tylko jedn? postaci? dzisiaj, na reszt? nie uda?o mi si? wbi? - kolejki)
Profit jest mizerny w nieca?e 9 godzin zarobi?em 7k.

Zastanawiam si? nad jakim? lepszym miejscem do zarabiania na facc, ale chyba nic innego nie znajd? + nie wiem czy warto gdzie? w og?le si? pokazywa?(szed?em z ab do venore i jaki? 50+ pallek mnie zabi?)

EK1 roty
EK2 folda
MS manual na trollach do 13

Jak kto? ma lepsze propozycje niech pisze, a jak kto? ma skrypty/waypointy na facc do BBota/Ibota/TA to zapraszam pw, mog? zap?aci?.

Do góry