• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

25 najbardziej oczekiwanych film?w 2012! Ranking&Dyskusja

Status
Zamknięty.

Nimpo Dtp

User
Liczba reakcji
0
Jest 2012 i w necie znalaz?o si? wiele ranking?w x top film?w na ten rok. Ja wybra?em optymalnie, wg w?asnego uznania. Mo?na tutaj popisa? te? nt owej listy, ale i ogolnie. Tutaj macie ten ranking: Oczywi?cie mo?ecie napisa? o innych premierach, o kt?rych nie wspomniano w ranking?w, a jako? wam si? spodoba?y. Na co czekacie, jakie macie oczekiwania. Zapraszam do dyskusji! Bardzo czekam na "Mroczny Rycerz (The Dark Knight Rises)" Jestem po prostu fanem takich film?w. Ci?g?a akcja. Trzymanie widza w napi?ciu a? do ostatniego momentu. Cho? fabu?a pokr?tce jest taka sama jak w ka?dej innej cz??ci to mam nadziej?, ?e si? nie zawiod?. Mam nadzieje, ?e dor?wna do drugiej cz??ci i b?d? z tego filmu niesamowicie zadowolony. Polecam ka?demu kinomanowi, lubi?cemu dobr? akcj?. Drugim filmem na kt?ry czekam to Hobbit. Wiem, ?e na pewno nie dor?wna do trylogii w?adcy pier?cieni to i tak b?dzie to dobry dodatek. Jako fan, mo?na si? dowiedzie? wielu ciekawostek, gdy? akcja hobbita dzieje si? przed ca?? seri? W?adcy pier?cienia. Og?lnie lubi? takie filmy, z kim klimatem, a mo?e to sentyment? Nast?pnie czekam na "American Pie: Reunion" Wiem, ?e og?lnikowo to b?dzie to samo co wcze?niej, mimo tego czekam na to. Nareszcie normalne zako?czenie(?) serii a nie ci?gni?cie 4,5,6 dodatkowych film?w niemaj?cych nic wsp?lnego z poprzednimi filmami tej serii. Skoro jeste?my przy komedii do powiem skrycie, ?e czekam na Dru?yna A 2? Dru?yna B? B?dzie chyba najlepsz? akcjo-komedi? na ?wiecie. Misi by? kontynuacja pierwszej cz??ci bo nie mo?e by?, ?e nie. Pierwsza cz??? nazywa si? Dru?yna A(Team A). Szkoda mi spider-mana. Najlepiej ekranizowany komiks zacznie si? od pocz?tku. My?la?em, ?e b?dzie 4 cz???, a to jakie? badziew. Zawiod?em si? na tym. Dobry te? jest zwiastun "Igrzyska ?mierci (Hunger Games) ", wr?cz interesuj?cy. Na reszt? nie zwr?ci?em wi?kszej uwagi. A wy, na jakie filmy czekacie?

Odp: 25 najbardziej oczekiwanych film?w 2012! Ranking&Dyskusja

Ja nie moge poprostu tak wybrac. Jest duzo super epickich filmow. W kazdym roku. W tym nie bedzie gorzej. Oczywiscie dla kazdego znajdzie sie jakis super film, bo naprawde z kazdego gatunku cos wychodzi.
Zaczynajac od nowego american pie, czy dyktatora, idac przez res evil czy ghost raider konczac na niezniszczalnych 2, hobbicie czy mrocznym rycerzu... Sa rozne gatunki, niektore poprostu musza sie udac i nie ma opcji, ze beda slabe.
Ja czekam na wszystko, ogladam dosc duzo filmow, a przynajmniej tak mi sie wydaje. Moze jakos sie szczegolnie na wszystkim nie znam, poprostu ogladam, ale zawsze sa jakies epickie filmy ktore poprostu chce sie ogladac.

Ka?dy ma swoj? hierarchi? czego?. Nawet je?li na nic nie czekasz, to i tak chcesz co? bardziej zobaczy? od czego? innego, cho?by z czystej ciekawo?ci.

W tym rankingu jest bardzo du?o wspania?ych film?w, jednak ja my?l?, ?e American Pie: Reunion najbardziej przypadnie mi do gustu, poniewa? bardzo uwielbiam komedie, a, ?e wcze?niejsze cz??ci "American Pie" by?y bardzo ?mieszne, to i ta cz??? powinna by? tak samo zabawna.

Dark Knight. ! Miazgunia

Underworld - klasyka film?w o wampirach jak i wilko?akach i hybrydach.

No i klasyka komedii :D Men in Black

Status
Zamknięty.
Do góry