• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

2 Praca by soczek "opuszczona wyspa"

Status
Zamknięty.

soczek1

User
Liczba reakcji
0
Witam to moja druga praca "opuszczona wyspa" kt?r? tworzy?em nie robi?c b??d?w z pracy nr 1 krytyka i ocena mile widziana :P Pozdrawiam krytyk?w z pracy nr 1 du?o mi pomogli?cie.

Notka moderatorska:
Na przysz?o?? pami?taj, by umieszcza? co najmniej 2 ss'y

Odp: 2 Praca by soczek "opuszczona wyspa"

Niet, nie zamierzam bi? pok?on?w nad twoj? pierwsz? map?, wci?? zanik jakiejkolwiek pomys?owo?ci, otw?rz si? na wszystko co Ci s?u?y, a zarazem spr?buj przela? to na okno map editora. Je?eli masz zamiar stawia? kwadratowe brzegi, pr?buj cho?by zaokr?glone. Nie widnieje jakakolwiek zieleni pr?cz trawy oraz drzew. Grzyby s? zb?dne, one nadaj? si? do mikroklimatu s?u??cemu bagnom, zalanym terytorium a'la podziemiom.

Ma?o szczeg???w. Popracuj nad tym. Ale skoro to twoja 2 praca to 6/10

oj no kurde soczek widze z? wzie?e? sobie do serca to odnosnie natury
ale szkoda ?e nadal jest ma?o urozmaice?, i widz? te? ?e zrezygnowa?e? z mieszania groundami, je?eli moje s?owa odczyta?e? w ten spos?b to przepraszam.

brzegi. brzegi brzegi brzegi nadal s? kwadratowe, :<

i nie r?b ?e tak powiem na 'szybko??' postaraj si?z robi? co? co Ciebie samego zadowoli, co? co b?dziesz widzia? i se pomyslisz 'Ah odjebalem dobry kawa?ek mapy'

Dodaj szczeg??y, ale z g?ow?, zmie? t? linie brzegow?.

pozdrawiam

Dzieki za krytyke wezme sie za jaki? wi?kszy projekt mapy nie wyspe masz racje robi?em na szybko?c co za tym idzie nie dopracowa?em wiele element?w.
My?le ?e zrobie co? dobrego co? od siebie i zaczne od zaraz ;D

Status
Zamknięty.
Do góry