• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

1 praca!! Siedziba elf?w >Krzysieq<.

Status
Zamknięty.

Krzysieq

Banned
Liczba reakcji
243
Ma?a siedziba elf?w.
No to ?apcie screeny,napomn? jednak ?e jest to moja pierwsza praca ;),a wi?c prosz? o wyrozumia?o??.
A wi?c krytykujcie,oceniajcie,komentujcie,doradzajcie.
bramam.png

bramadown.png

lewo.png

prawos.png

scoutxd.png

rodek.png

widokzgory.png

Odp: 1 praca!! Siedziba elf?w >Krzysieq<.

Jak na pierwsz? prace, nie jest ?le. Wida?, ?e sie starasz, jednak mam kilka zastrze?e?.
1. Nie podobaja mi sie te kamyczki na mo?cie, dlaczego akurat tam jest ich tyle a nigdzie indziej ich nie ma?

2. Wyobra?asz sobie dach na kamieniach? No chyba ten dach tutaj nie pasuje, nie tylko tutaj bo na krzakach te?.

3. Ten pseudo mur, zupe?nie nie pasuje. Cholernie kwadratowy.
4. Ta ?mieszna budowla na ?rodku :D Ciekawie zrobiona, ale zupe?nei zaprzecza wszystkim praw? fizyki, to jest nie mo?lwe. ( unosi si? w powietrzu)?
5. No i dodawaj wi?cej k?pek trawy, krzaki, bagna. Pobaw si? te? gorundami, dodaj ziemie. pomieszaj bordery trawy.

4/10 - za to, ?e pierwsza.

Odp: 1 praca!! Siedziba elf?w >Krzysieq<.

S?abo, mostek obsrany kamieniami, reszta terenu ju? nie, 2 wielkie ?lady na wejsciu ca?kowicie nie pasuj?, 2 martwe drzewa po bokach te? nie.
Cienko pomieszane groundy. Rzeczka, raz ma ro?linno?? raz nie.

Gdybym mia? si? czepia? szczeg???w to powiedzia?bym ?e ci?zki idiota ustawia? manekina do walki wr?cz pomi?dzy tarczami strzelniczymi.

og?lnie patrz?c po ostatnim screenie ca?o?c wygl?da na niedoko?czon?,bez pomys?u, jakby Ci si? odechcia?o dalej cokolwiek robi?. Poza 'siedzib?' nie ma ?adnej ro?linno?ci (opr?cz tej nieszcz?snej rzeczki).

praca s?aba, jak na pierwsz? mo?e by?... jak na kogo? kto mocno i krytycznie ocenia prace innych pocz?tkuj?cych to wr?cz tragicznie. Ale wszyscy kiedy? zaczynali?my, wszyscy kiedy? lamili?my ale trzeba pracowa? nad tym ?eby z tego wyj??.

Status
Zamknięty.
Do góry